Οικονόμου: «Έτοιμος για σκληρή δουλειά»

Έτοιμος για μια νέα εποχή στον Ίκαρο Καλλιθέας εμφανίστηκε ο Νίκος Οικονόμου.

Έτοιμος για μια νέα εποχή στον Ίκαρο Καλλιθέας εμφανίστηκε ο Νίκος Οικονόμου. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην συνεργασία του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, του οποίου θα είναι βοηθός στον πάγκο της ομάδας της Καλλιθέας.

Αρχικά, ο Οικονόμου τόνισε στην ιστοσελίδα του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών Καλαθοσφαίρισης για την συνεργασία του με τον Ίκαρο: «Είναι μία καινούρια αρχή σε κάτι που ήθελα πολύ και το επιδίωξα. Έγινε με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Α1. Τον κόουτς τον εκτιμώ πολύ και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι είμαστε σε μία πολύ καλή ομάδα, με ανθρώπους που τρέχουν γι’ αυτή και την αγαπάνε. Από αυτά που γνωρίζω ο πρόεδρος είναι πολύ σωστός και τυπικός οπότε δεν υπάρχει τίποτα εξωαγωνιστικό να με απασχολεί. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου έχω μόνο τη δουλειά και τίποτα άλλο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στο τιμ θα δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στην συνέχεια δήλωσε για την συνεργασία του με τον Θανάση Σκουρτόπουλο: «Τον έχω παίξει σαν αντίπαλος. Είναι ένας άνθρωπος που ήθελα να συνεργαστώ και το επιδίωξα. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η συνεργασία γιατί θα μάθω πολλά πράγματα. Ο κόουτς Σκουρτόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη καριέρα του και είναι ότι καλύτερο για τη νέα αρχή που κάνω στην Α1. Θα δώσω ότι μπορώ για τον κόουτς και την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.