Με την περσινή… συνταγή

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί για 22η φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου, με την πορεία του μέχρι εκεί να είναι σχεδόν... καρμπόν με την περσινή.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί για 22η φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου, με την πορεία του μέχρι εκεί να είναι σχεδόν… καρμπόν με την περσινή.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Οκτωβρίου του 2015, όταν ο νέος Παναθηναϊκός του Σάσα Τζόρτζεβιτς επικράτησε 70-64 του Ολυμπιακού στο άδειο λόγω τιμωρίας Σ.Ε.Φ. και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπορεί, οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν τον χαρακτήρα του φαβορί, αφού ήταν πιο έτοιμη ομάδα από ότι ο Παναθηναϊκός που ουσιαστικά το καλοκαίρι «χτίστηκε» από την αρχή, όμως οι «πράσινοι» κόντρα στα προγνωστικά κατάφεραν να νικήσουν και να αποκλείσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Έχοντας βγάλει από τη μέση τον ισχυρότερο αντίπαλο της διοργάνωσης, η συνέχεια φάνταζε εύκολη για τον Παναθηναϊκό, που όσο περνούσε ο καιρός ήταν ολοένα και καλύτερος. Και όντως έτσι ήταν.

Στα ημιτελικά οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ τον Άρη και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε υγιεινό περίπατο (90-69). Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού από εκεί και πέρα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε ότι ήθελε στο παρκέ και προκρίθηκε για 12η σερί φορά και 22η συνολικά, στον τελικό της διοργάνωσης. 

Εκεί, ο πολυνίκης του θεσμού (16 τρόπαια σε 21 συμμετοχές) θα αντιμετωπίσει την έκπληξη του φετινού Κυπέλλου, Φάρο Κερατσινίου, με τον αγώνα να έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτόν, αφού θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη στη διοργάνωση, μιας και ο αρχηγός των «πρασίνων» έχει ανακοινώσει πως το προσεχές καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.