• shares
6ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”
Ανατολή και Δύση, δύο φαινομενικά μακρινοί κόσμοι, βρίσκουν μια μαγική σύνδεση στο ιστορικό Θέατρο Δόρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας, με φόντο τον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου από 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018. Τρεις  ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική.

“Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε ένα σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, όπου ποικίλοι πολιτισμοί συναντήθηκαν και ζυμώθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν σε στενή επαφή, ανταλλάσσοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν κυρίως στην κουλτούρα και τις Τέχνες. Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα αυτά γνωρίσματα με έμφαση στην Τέχνη του Χορού και της Μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών μέσω της Τέχνης και του Πολιτισμού”.


Στo πλαίσιο του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές, μουσικοί και άνθρωποι των γραμμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, παραστάσεις, παρουσιάσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων. Μάθετε αναλυτικά για το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.   

Αν θέλετε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία και τα χρώματα αυτού του φεστιβάλ, Σάββατο 30/6 και Κυριακή 1/7, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί για να συμμετέχετε στην κλήρωση για 25 διπλές προσκλήσεις, που αφορούν και στις δύο μέρες του φεστιβάλ. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 26/6 στις 23:45 το βράδυ.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Οι νικητές των προσκλήσεων είναι οι:
ΑΝΘΟΥΛΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΟΜΠΙΡΗ 
ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΚΑΛΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΔΑ
FOTINI KAFOUROU
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΜΠΙΜΠΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΙΓΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΟΛΛΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑΤΖΕΛΑ ΚΟΤΣΙΑΝΗ
ΦΩΤΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ
ΑΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΡΙΒΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ
EMMANOUELA VERGOU

Οι νικητές θα ενημερωθούν με SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που δήλωσαν στη φόρμα συμμετοχής, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

 Για να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων πατήστε εδώ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.
2. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
3. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και των θυγατρικών ή/και συνδεδεμένων με αυτούς εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
4. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 26/06 στις 23:45. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού.
5. Το πλήθος των νικητών θα είναι 25 και αφορούν στις παραστάσεις των ημερών Σάββατο 30/6 και Κυριακή 1/7. Οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης.
6. Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους με τηλεφωνική επικοινωνία ή/και SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
7. Τα δώρα του διαγωνισμού αφορούν σε 25 διπλές προσκλήσεις στo 6o Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών για το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7, στο Θέατρο Δόρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας.
8. Όλα τα δώρα είναι προσωπικά. Δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική φόρμα του διαγωνισμού στην οποία θα τους ζητείται να συμπληρώσουν τα σχετικά πεδία για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση.
;