“Μέλι” Πασκουάλ για Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, μιλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο site της Euroleague.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, μιλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο site της Euroleague. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε όσο καμία ομάδα σε ολόκληρη τη σεζόν. Νομίζω ότι έφτασε προ των σημαντικότερων παιχνιδιών της σεζόν σε εξαιρετική κατάσταση και λειτουργεί καλά, ως ομάδα. Ο κάθε παίκτης ξέρει καλά το ρόλο του στην ομάδα. Κανείς δεν «σπάει» το σενάριο ανά πάσα στιγμή. Αμυντικά παίζουν πολύ καλά, με πολλές, διαφορετικές, επιλογές και με διαφορετικούς τρόπους λύνει τα mismatches. Επιθετικά θέλει να παίζουν σε γρήγορο τέμπο, με τους Έισι Λο και Σπανούλη να δημιουργούν.

Έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τις φάσεις με αυτούς τους παίκτες. Έχουν παουερ φόργουορντς που μπορούν ν’ ανοίξουν το παιχνίδι σε καλούς σουτέρς. Πρόκειται για ένα πολύ ισορροπημένο γκρουπ παικτών και η ομάδα βρίσκεται εκεί που της αξίζει. Κέρδισαν το δικαίωμα να παίξουν στο Final 4 και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας δυσκολέψουν. Είναι μια καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη και αυτό το απέδειξαν αποκλείοντας τη Σιένα».

Ο Πασκουάλ αναφέρθηκε και στη συμβολή των Έισι Λο και Τζόι Ντόρσει: «Έχουν βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό τόσο ο Τζόι Ντόρσει, όσο και ο Έισι Λο. Κάποιες φορές η ομάδα φάνηκε να έχει πρόβλημα όταν ο Σπανούλης ήταν στο πάγκο ή όταν έκανε ένα καλό παιχνίδι. Βοήθησαν τον Ολυμπιακό να παίξει εξαιρετικά στα play offs. Ο Λο έπαιξε πραγματικά πολύ καλά στα play offs και ο Ντόρσει έδωσε στον Ολυμπιακό χαρακτήρα και δυναμισμό. Έχει καλά τελειώματα γύρω από τη ρακέρα και προσθέτει μια αίσθηση ασφάλειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.