Δρίκος: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη»

Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στα παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου εξέφρασε ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάκτηση του τρίτου και κρισιμότερου σετ της αναμέτρησης στο κλειστό της Μίκρας.

 Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στα παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου εξέφρασε ο τεχνικός του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάκτηση του τρίτου και κρισιμότερου σετ της αναμέτρησης στο κλειστό της Μίκρας.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων είπε σχετικά μετά το παιχνίδι: «Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να αλλάζει πολλά σχήματα και να μεταμορφώνεται. Κάποιες φορές αυτό του βγαίνει, άλλες πάλι όχι. Σήμερα του βγήκε, γι’ αυτό και δυσκολευτήκαμε αρκετά. Ωστόσο, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδ κρίθηκε στο τρίτο σετ. Στο διάστημα αυτό, ο Ντόκιτς μας δυσκόλεψε αρκετά με το σερβίς του, όμως τα παιδιά έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με καρδιά πήραν αυτό το πολύ κρίσιμο σετ». Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει που σε 24 ώρες η ομάδα του θα δώσει τον δεύτερο τελικό, ο Σωτήρης Δρίκος τόνισε ότι…«αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στη Λίγκα, η οποία δεν προστατεύει το προϊόν της, με αυτόν τον τρόπο. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να ξεκουραστούμε και να αναθεωρήσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Σ’ ότι αφορά τον Ντεσπέιν, ο προπονητής του Ηρακλή υπογράμμισε ότι… «αν δεν τον ξεκινούσα στο δεύτερο σετ θα έχανα μια αλλαγή, γιατί κάθε παίκτης μπορεί να γίνει αλλαγή μόνο δύο φορές κατά την διάρκεια του σετ, ενώ για τον τραυματισμό του δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο. Εδώ και δυο μήνες ο παίκτης είναι τραυματίας και προσπαθούμε να τον έχουμε σε ετοιμότητα».

Τέλος, σ’ ότι αφορά την συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών ο Σωτήρης Δρίκος, αφού πρόσθεσε από μόνος του το όνομα του Τακουρίδη, στη συνέχεια επισήμανε ότι…«αυτοί οι παίκτες είναι 20-22 χρόνων σε αντίθεση με τη Σύρο που έχει επαγγελματίες παίκτες και βάθος πάγκου. Ωστόσο, έχω πει σε αυτά τα παιδιά ότι θα πρέπει να γίνουν και αυτοί πρωταθλητές, ενώ μέχρι στιγμής είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσφορά τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.