“Μνηστήρες” για τον Νιέτο

Με τις εμφανίσεις του στον α' γύρο της Super League, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Σκόντα Ξάνθης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Με τις εμφανίσεις του στον α’ γύρο της Super League, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Σκόντα Ξάνθης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι ο Ντάνι Νιέτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Σκόντα Ξάνθης μπόρεσε να πείσει τον Ρισβάν Λουτσέκου και με την απόδοσή του κέρδισε θέση στην αρχική ενδεκάδα των Θρακιωτών. Θεωρείται μάλιστα αυτή τη στιγμή ως ένας από τους παίκτες που στηρίζει πολλά πάνω του ο Ρουμάνος τεχνικός για το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. 

Με τρία γκολ και μία ασίστ σε 11 συμμετοχές μέχρι στιγμής στη Super League, ο Νιέτο απέδειξε εντός αγωνιστικού χώρου ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβάζει την απόδοσή του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ομάδες  από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό που του έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Ισπανός δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο, αλλά η πολύ καλή του παρουσία είναι απολύτως λογικό να έχει στρέψει πάνω του τα “φώτα” άλλων συλλόγων που αναζητούν ποδοσφαιριστές στη θέση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.