«Βασίλισσα» στην Επανομή!

Με εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκα, η Βέροια πέρασε από την Επανομή καθώς επιβλήθηκε 2-0 της τοπικής Αναγέννησης και διατηρήθηκε στην προνομιούχο δυάδα της κατάταξης.

Με εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκα, η Βέροια πέρασε από την Επανομή καθώς επιβλήθηκε 2-0 της τοπικής Αναγέννησης και διατηρήθηκε στην προνομιούχο δυάδα της κατάταξης.

Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδό του. Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν για πέμπτη αγωνιστική δίχως «τρίποντο» και έχασαν και άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Βέροια, που ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της, μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα έντεκα λεπτά είχε δημιουργήσει ήδη τέσσερις καλές ευκαιρίες! Η πέμπτη, πάντως, ήταν και η τυχερή για τους Ημαθιώτες καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 13′ ο Λανγκλέ εκτέλεσε φάουλ και ο Καλί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Φιρινίδη.

Η Βέροια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό δίχως όμως να σκοράρει για δεύτερη φορά, ενώ από το 25′ και μετά, οι «πράσινοι» άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και προοδευτικά ισορρόπησαν τον αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47′, η «βασίλισσα του Βορρά» έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Κάντι, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση έπειτα από πάσα του Λανγκλέ και με πλασέ παραβίασε την εστία της Αναγέννησης.

Οι φιλοξενούμενοι… άγγιξαν και το τρίτο γκολ στο 59′ όμως το κοντινό σουτ του Μπαργκάν σταμάτησε στο δοκάρι του Φιρινίδη, που βρήκε την μπάλα.

Στο διάστημα που απέμενε, η Βέροια δεν απειλήθηκε και κράτησε το σημαντικό υπέρ της αποτέλεσμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου (61′ Κάτσε), Κουρδάκης, Καρλάο (52′ Γεωργιάδης), Καραμανλής, Δεινόπαπας, Μαυροματίδης (46′ Μπεκιάρης), Πολίτης, Καραγιάννης, Γκέσιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς Γεωργιάδης, Ντιέ, Καλογέρης, Μπαργκάν (71′ Ολισαντέμπε), Ολαϊτάν, Κάντι (82′ Βεργώνης), Αμαραντίδης, Λανγκλέ (63′ Καλτσάς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.