Καλύτερα ο Ακόστα

Με πρωϊνή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης», συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Με πρωϊνή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης», συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μανουέλ Μασάδο επέλεξε να γυμναστεί η ομάδα στη φυσική της έδρα, προκειμένου να καταστρώσει καλύτερα τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει αυτού του τόσο κρίσιμου αγώνα στην Αθήνα. Το ίδιο θα συμβεί και την Πέμπτη, καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Κ20. Στο συγκεκριμένο 90λεπτο, ο Μασάδο θα δοκιμάσει το σχήμα που σκέφτεται για την Κυριακή, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δει για μια ακόμη φορά κάποιους παίκτες που έχει «μαρκάρει» από την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Το ευχάριστο είναι πως ο Νόε Ακόστα πάει ολοένα και καλύτερα, δεν αντιμετωπίζει, πια, το παραμικρό πρόβλημα και απλά θα προφυλαχθεί στο δίτερμα με την Κ20 για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ετοιμοι από την Τρίτη είναι και οι Καστίγιο, Λαζαρίδης, οι οποίοι προπονούνται κανονικά.

Ο τεχνικός του Αρη, ρίχνει το βάρος στα στημένα του Παναθηναϊκού και στον Σίλβα Κλέϊτον, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θεωρεί πως εάν η ομάδα του καταφέρει και ανταποκριθεί αμυντικά στους δύο παραπάνω τομείς, τότε θα κρατήσει στο μηδέν τους πράσινους, ενώ στην επίθεση θα βρεθεί ο τρόπος και ο δρόμος για τα δίχτυα, μετά τα. τέσσερα κόντρα στον Πανιώνιο. Ειδικά τώρα που οι επιθετικές  επιλογές αυξάνονται με τον Καστίγιο έτοιμο και τους Τριανταφυλλάκο, Νέτο, ψυχολογικά ανεβασμένους.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.