Σκέψεις παραμονής του Πουλίδο

Το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά ο Άλαν Πουλίδο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά ο Άλαν Πουλίδο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» βλέποντας τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή να μη μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τους Κολοράντο Ράπιντς, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Φινμπόγκασον στο λιμάνι, με τον Ισλανδό επιθετικό να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, καθώς ήδη ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης, τότε ο Μεξικανός θα παραμείνει στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος. Από εκεί και πέρα, ως τρίτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης υπολογίζεται ο Σεμπά, κάτι που σημαίνει πως ο Νίκος Ιωαννίδης αναμένεται να παραχωρηθεί και πάλι με τη μορφή δανεισμού.

Ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό έχουν εκδηλώσει οι Πλατανιάς και Πανθρακικός. Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των αποχωρήσεων από ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ και περιμένει τις προσεχείς ημέρες να ολοκληρωθούν οι δανεισμοί ή οι παραχωρήσεις των παικτών, που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.