Χαλαρά η Σάκκαρη… (video)

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της δεν άφησε η Μαρία Σάκκαρη στην έμπειρη Μάντι Μινέλλα την οποία νίκησε με 6-0, 6-1 σε 50 λεπτά και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στη συνάντηση της Ελλάδας με το Λουξεβούργο.

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της δεν άφησε η Μαρία Σάκκαρη στην έμπειρη Μάντι Μινέλλα την οποία νίκησε με 6-0, 6-1 σε 50 λεπτά και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στη συνάντηση της Ελλάδας με το Λουξεβούργο. Στο διπλό θα κριθεί η άνοδος στο Γκρουπ Ι της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις που ολοκληρώνεται το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Εμφανώς ικανοποιημένη για την επιτυχία της, η Μαρία Σάκκαρη θέλησε πρώτα από όλα να ευχαριστήσει τους Έλληνες φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες του κεντρικού κορτ, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα: «Ήμουν πολύ συγκινημένη την ώρα που έμπαινα στο γήπεδο. Χωρίς εσάς, αυτή η νίκη θα ερχόταν, αλλά όχι τόσο εύκολα. Θέλω να παραμείνετε στις θέσεις. Σας έχουμε ανάγκη στο διπλό. Σας χρειαζόμαστε στην προσπάθειά μας για την άνοδο», με τους θεατές να την αποθεώνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.