Ανοι«Χ»τοί λογαριασμοί

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη και τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο.

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη και τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο. Καλό το ματς στο πρώτο ημίχρονο, παιχνίδι σκοπιμότητας στο δεύτερο.

Οι Θεσσαλονικείς που είχαν και δοκάρι στο πρώτο μέρος και το διάστημα της υπεροχής τους, διατηρούν το ελαφρύ προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ και το γεγονός ότι η ρεβάνς διαξάγεται στην Τούμπα στις 11 Φεβρουαρίου.

Κορυφαίος ο Πέλκας
Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ, αλλά και της αναμέτρησης γενικότερα. Ο νεαρός μέσος άνοιξε το σκορ στο 15′ με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και δόση τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε στον Ρισβάνη, ξεγέλασε τον Βελλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο βραχύσωμος άσος είχε κέφια σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο -τουλάχιστον-, ενώ στο 18′ «άγγιξε» και το δεύτερο γκολ, με την κεφαλιά του μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Μόλις μία φάση χρειάστηκαν από την άλλη, οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 34′ ο Οικονόμου έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Μασούρας με εντυπωσιακή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έφερε το ματς στα ίσα και διαμόρφωσε νωρίς-νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

Άλλο παιχνίδι
Κι αυτό διότι ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο σε συνδυασμό και με τις αλλαγές που εξάντλησαν οι δύο προπονητές. Φάση που να «μύρισε» γκολ δε σημειώθηκε μπροστά στις δύο εστίες και μοιραία ήρθε το τεευταίο σφύριγμα του Βοσκάκη, με το 1-1 να βάζει τον ΠΑΟΚ οριακά στη θέση του οδηγού και τον Πανιώνιο α διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπαργκάν (69′ Τζανδάρης), Μπακασέτας, Μασούρας (81′ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (58′ Καραμάνος)

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Μακ (56′ Ζάιρο), Πέλκας (90′ Σάμπο), Ροντρίγκες (83′ Μυστακίδης), Αθανασιάδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.