Η επιστροφή του σεντονιού

Με δυο αναμετρήσεις ξεκινάει η φάση των «16» του Champions League, με τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων να έχουν στραφεί στην αναμέτρηση της Μπενφίκα, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:45).

Με δυο αναμετρήσεις ξεκινάει η φάση των «16» του Champions League, με τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων να έχουν στραφεί στην αναμέτρηση της Μπενφίκα, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:45). Οι «αετοί» της Λισσαβόνας των Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου θα αντιμετωπίζει τη ρωσική ομάδα στο «Ντα «Λουζ», με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσε την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στη ρεβάνς των δυο ομάδων. 

Οι Πορτογάλοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τους Λουιζάο, Λισάντρο Λόπες και Νούνο Σάντσες, ενώ ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν υπολογίζει για τους Ρώσους, στους Μαλαφέεφ, Σμολνίκοφ, Ριαζάντσεφ κι Φαϊζούλιν. Στο βασικό σχήμα της Μπενφίκα αναμένεαι να βρεθούν οι Σάμαρης και Μήτρογλου.

Από εκεί και πέρα, στο «Παρκ Ντε Πρενς», η Παρί Σεν Ζερμέν», θα υποδεχτεί την Τσέλσι, στην πρώτη αναμέτρηση που αποτελεί επανάληψη του περσινού προημιτελικού, μεταξύ των δυο ομάδων (21:45). Ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Σερζ Οριέ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας, για τα όσα τόνισε για τον Λοράν Μπλαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκούους Χίντινγκ δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς στους Μάτιτς, Ζουμά και Τέρι, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Όσκαρ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.