Καμία επαφή με τον Ουζουνίδη

Διαψεύδονται τα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να έχει έρθει σε επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να διερευνήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαψεύδονται τα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να έχει έρθει σε επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να διερευνήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δημοσιεύματα, ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της Ένωσης για την αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ, αν τελικά αποφασιστεί να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ουζουνίδης είναι επιλογή Λυμπερόπουλου για τον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Μπάγεβιτς να προτείνει από την πλευρά του τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι “κιτρινόμαυροι” από την πελυρά τους εκφράσουν την αισιοδοξία, πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια περί δυσαρέσκειας της διοίκησης για τον Ισπανό τεχνικό, με αφορμή την εικόνα της Ένωσης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.