Skoda Ξάνθη- Άρης: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Ουζουνίδης και Μασάδο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη - Άρης...

Δείτε τί δήλωσαν Ουζουνίδης και Μασάδο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – Άρης…


Μανουέλ Μασάδο: «Η ομάδα στάθηκε καλά στο πρώτο 45λεπτό, είχε ευκαιρίες και τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν θα ξεχάσω, όμως, την κλασική ευκαιρία της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε με διάθεση να πετύχει το τρίποντο κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι βάλαμε 2 παίκτες στην κορυφή. Πήραμε ρίσκο και μας βγήκε γιατί πετύχαμε τα 2 γκολ και κερδίσαμε. Πήραμε τους 3 βαθμούς που μας βοηθάνε να είμαστε κοντά στον στόχο που έχουμε βάλει, αλλά και για να επανέλθουμε και στη θέση της βαθμολογίας που μας ταιριάζει» είπε ο Πορτογάλος προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: «Όταν μειονεκτείς βαθμολογικά, έχεις δύσκολο έργο. Έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε ρυθμό κι εικόνα και φιλοσοφία. Πρέπει, όμως, να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι και να ετοιμάσουμε το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».


Μαρίνος Ουζουνίδης: «Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου θα μπορούσε ο Άρης να σκοράρει με τον Καπετάνο και να είχε άλλη τροπή το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι αλλά δυστυχώς και πάλι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου αλλά όταν όλες οι συγκυρίες είναι υπέρ μας θα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι τώρα όμως έχουμε δυστυχώς τέσσερις βαθμούς αν και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους. Η ουσία του ποδοσφαίρου όμως είναι οι βαθμοί και αυτοί μένουν. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στην διακοπή για να διατηρήσουμε τον ρυθμό που έχουμε αλλά και να παίρνουμε τους βαθμούς που αξίζουμε. Καλή συνέχεια στον Άρη. Μία ομάδα με πίεση κάτι που φάνηκε στην ροή του παιχνιδιού.


    Σχετικά με την αλλαγή του Μαρσελίνιο απάντησε: «Περιμένουμε πολύ περισσότερα πράγματα από τον Μαρσελίνιο. Και ο Βλαχοδήμος όμως που μπήκε ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα».


    Για την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα τόνισε: «Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ και για να παίζουν νέα παιδιά όπως έγινε σήμερα με τους Μάνδαλο, Βλαχοδήμο, Σταθάκη και Μπέρτο. Δεν νομίζω ομάδες να χρησιμοποιούν νέα παιδιά όσο εμείς και μακάρι να συνεχίσουν έτσι.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.