Στη Νιόν η προσοχή του ΠΑΟΚ

Σημαντική είναι για τον ΠΑΟΚ η Τρίτη καθώς στη Νιόν της Ελβετίας εξετάζεται από την ΟΥΕΦΑ η οικονομική του κατάσταση στο πλαίσιο του financial fair play.

Σημαντική είναι για τον ΠΑΟΚ η Τρίτη καθώς στη Νιόν της Ελβετίας εξετάζεται από την ΟΥΕΦΑ η οικονομική του κατάσταση στο πλαίσιο του financial fair play.

Στον δικέφαλο θεωρούν πάρα πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδα την εξέταση του φακέλου τους ενώ είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα μετά τις κινήσεις στις οποίες προέβησαν με την αποχώρηση του Κοντρέρας και την πώληση του Βιερίνια.

Η πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Ελβετία θα βρεθουν την Τρίτη ο Θοδωρής Ζαγοράκης με το νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Μαυρομάτη, αν και από την ΠΑΕ δεν το επιβεβαιώνουν και κάνουν λόγο μόνο για κατάθεση υπομνήματος στην αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ,  στο οποίο θα αναλύονται όλες οι κινήσεις οι οποίες έγιναν με στόχο να μειωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ποδοσφαιριστές και να τηρηθεί όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό το οποίο επιτάσσει το Financial Fair Play.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει προσπάθειες να αλλάξει ο αγώνας με τον Εργοτέλη και να διεξαχθεί Σάββατο αντί για Κυριακή προκείμενου να έχει μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης εν όψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως άλλωστε και ο δικέφαλος της Αθήνας που αγωνίζεται το Σάββατο με την Ξάνθη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.