Ντεμόλ: “Η τύχη μας γύρισε την πλάτη”

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας του ΠΑΣ με τον Ντεμόλ στον πάγκο των Ιωαννίνων και ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή, ενώ και η τύχη τους γύρισε την πλάτη.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας του ΠΑΣ με τον Ντεμόλ στον πάγκο των Ιωαννίνων και ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή, ενώ και η τύχη τους γύρισε την πλάτη.

“Η Ξάνθη έκανε 3 σουτ στο τέρμα μας. Ο Φέγκρους απέκρουσε ένα στην κλειστή του γωνία. Το δεύτερο δεν ξέρω αν προηγήθηκε φάουλ, αλλά έφερε το γκολ και στο τρίτο σουτ έγινε μια καραμπόλα και μπήκε το 2ο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι του Μπακαγιόκο, είχαμε επικίνδυνες σέντρες από δεξιά, κεφαλιά του Κώτσιου και στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαμε τις λύσεις. Είναι προφανές ότι με αυτήν την ήττα αισθανόμαστε πολύ άσχημα για το αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν πολύ άσχημη η εικόνα. Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ δημιουργούμε φάσεις. Δεν έχουμε καλά τελειώματα. Σήμερα και από άξονα και από τις πλευρές δημιουργούσαμε.

Αυτή είναι η πρώτη ήττα στους Ζωσιμάδες μετά από 17 μήνες που είμαι εδώ και το πρώτο πολύ άσχημο αποτέλεσμα κι αυτό δεν είναι καλό. Η ομάδα δεν ήταν σε πολύ κακή μέρα, ωστόσο δεν θα πω ότι ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε. Αν δούμε το ματς, προσπαθήσαμε από την αρχή ως το τέλος. Όσον αφορά τη σημερινή μέρα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Εμείς πρέπει να δούμε το παιχνίδι και να αναλύσουμε τι πήγε και τι δεν πήγε καλά. Δεν είναι μόνο ότι μας έλλειψε η τύχη. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αναλύσουμε τι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα. Συγχαρητήρια για τη νίκη της Ξάνθης”
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.