Τη “γλίτωσε” ο Ιακουίντα, την “πλήρωσε” ο πατέρας του

Αθώος κρίθηκε ο Βιντσέντζο Ιακουίντα από την ιταλική δικαιοσύνη για την υπόθεση της συμμετοχής του στο οργανωμένο έγκλημα. Την ίδια τύχη δεν είχε όμως ο πατέρας του, στον οποίο επιβλήθηκε φυλάκιση 19 ετών.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/07/2019 • 10:24
O Βιντσέντζο Ιακουίντα
  • shares
Αθώος κρίθηκε ο Βιντσέντζο Ιακουίντα από την ιταλική δικαιοσύνη για την υπόθεση της συμμετοχής του στο οργανωμένο έγκλημα. Την ίδια τύχη δεν είχε όμως ο πατέρας του, στον οποίο επιβλήθηκε φυλάκιση 19 ετών. Οι ιταλικές αρχές γνώρισαν πως η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει σχέσεις με την “Ndrangheta”, δηλαδή την τοπική μαφία της Καλαβρίας.

Οι ιταλικές αρχές είχαν βρει σε έφοδο στο σπίτι του πατέρα του όπλα, τα οποία είχε αγοράσει νόμιμα ο Ιακουίντα. Το δικαστήριο έκρινε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 με την εθνική Ιταλίας, δεν είχε σκοπό να βοηθήσει τη μαφία, αλλά τον πατέρα του, με τον οποίο είχε στενή σχέση. Αντιθέτως, ο πατέρας του, Τζουζέπε κρίθηκε στρατηγικό στέλεχος της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης και για αυτό καταδικάστηκε σε φυλάκιση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους