“Δεν ήταν βασικός μου στόχος να κερδίσω βραβεία” (video)

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον βραβεύθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής και μίλησε για εκείνο το ματς με τον Πανθρακικό και για το νέο ρόλο που έχει στο γήπεδο.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον βραβεύθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής και μίλησε για εκείνο το ματς με τον Πανθρακικό και για το νέο ρόλο που έχει στο γήπεδο.

Η βράβευση του Σουηδού μεσοεπιθετικού (πλέον) καθυστέρησε να γίνει, επειδή η Super League όφειλε να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού για το αν θα γινόταν τελικά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να ισχύσει η μη διεξαγωγή του ματς, ολοκληρώθηκε και η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο Γιόχανσον βραβεύθηκε από τον κ. Ντάνι Ιορδάνου (εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ) και αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τους Θρακιώτες και στο γκολ που είχε πετύχει:

“Είχα πετύχει ένα υπέροχο γκολ σ’ εκείνο το ματς. Έκανα μια καλή κούρσα και δέχθηκα τη μπάλα από τον Μπαρμπόσα. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μας και μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη.
Με τη νέα θέση έγινε πιο εύκολο για μένα το να σκοράρω. Πατάω περισσότερο στην περιοχή με τη νέα θέση και συνήθως με βοηθάει να δημιουργώ ευκαιρίες, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, αλλά και να σκοράρω”.

Τέλος ο Σουηδός άσος αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του βραβείου ως ο MVP της αγωνιστικής:
“Ο πρώτος μου στόχος δεν ήταν να κατακτήσω πολλά βραβεία, αλλά να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι το πέτυχα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω και στο μέλλον”.

Από την πλευρά του ο κ. Ιορδάνου υποστ΄ήριξε για τον Γιάκομπ Γιόχανσον:

“Ο Γιόχανσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που τιμά γενικότερα το ελληνικό ποδοσφαιρο και ειδικότερα την ομάδα μας. Δε χρειάζεται να λες πολλά για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές. Ούτε ο ίδιος άλλωστε το επιθυμεί. Ό, τι έχει να κάνει το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια κοντά μας, να είναι υγιής και να “γευθεί” τους τίτλους που του αξίζουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.