Φωνάζει για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις υποδείξεις του διαιτητή Παπαδόπουλου και του βοηθού Θανασακούδη, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις υποδείξεις του διαιτητή Παπαδόπουλου και του βοηθού Θανασακούδη, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Η αχαϊκή ΠΑΕ κατηγορεί τους δύο διαιτητές για άνισο καταμερισμό… κίτρινων καρτών, δημοσιοποιεί ότι το dvd του συγκεκριμένου αγώνα θα σταλεί στα αρμόδια όργανα διαιτησίας, ενώ χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο τον διαιτητή Παπαδόπουλο.
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή χθες στον Πλατανιά Χανίων δεν έκανε τίποτα άλλο από αυτό που προσπαθεί να κάνει τα τελευταία 3 χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσπάθησε και τελικώς κατάφερε να πάρει τη νίκη μόνο με την προσπάθεια των παικτών της και τον σχεδιασμό του προπονητή της.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ήλπιζε ότι θα είχε απέναντι της την ομάδα του Πλατανιά και τον προπονητή της αλλά με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο διαιτητής του αγώνα Παπαδόπουλος από τη Θεσσαλονίκη και ο επόπτης Θανασακούδης είχαν αποφασίσει ότι ο όρος του φαουλ και της κίτρινης κάρτας ισχύει μόνο εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ποτέ υπέρ της. Έτσι λοιπόν σε ένα παιχνίδι που η κατοχή της μπάλας ήταν σχεδόν μοιρασμένη και που η Παναχαϊκή εκτός των 2 γκολ είχε και άλλες 5 ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα, σφύριξαν 33 φαουλ εις βάρος της και αν είναι δυνατόν μόνο 6 φαουλ υπέρ της σε 90 λεπτά αγώνα και απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Πλατανιάς που φημίζεται για το πολύ σκληρό αμυντικό του παιχνίδι, γεγονός που φαίνεται στα στατιστικά αφού έχει δεχθεί μόνο 6 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος.
Είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά από τον τερματοφύλακα έως και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή της επίθεσης κάνουν σε κάθε αγώνα 4 με 5 τακλιν και κρατήματα από πίσω και ο διαιτητής Παπαδόπουλος από την Θεσσαλονίκη και ο επόπτης Θανασακουδης δεν είδαν τίποτα. Ο επόπτης Θανασακουδης άφησε δυο φορές σε καταφανή θέση οφσάιντ τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά και ειδικά η περίπτωση του Μαραγκουδάκη είναι από αυτές που βγάζουν μάτια, στην περίπτωση του Κοκκινη υποδείκνυε ανύπαρκτα φαουλ και μάλιστα κατόπιν υποδείξεως του προπονητή του Πλατανιά, Καβακά αφού βρισκόταν μπροστά από τον πάγκο της ομάδας του Πλατανιά.
Οι κίτρινες κάρτες που δόθηκαν είναι από αυτές που προκαλούν γέλια ειδικά οι κάρτες σε Ντίνα και Άντονι οποίοι διαμαρτυρηθήκαν γιατί δέχθηκαν εγκληματικά φαουλ από τους αντιπάλους τους, οι δε δυο κίτρινες στον Φουρτάδο σε διάστημα δυο λεπτών μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ από τον διαιτητή ήταν γιατί ζήτησε να πιει νερό και πήγε στον πάγκο της ομάδας μας και το ένα του πόδι πάτησε εκτός γραμμής 5 πόντους, η δε δεύτερη για να καλυφθεί η κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Λαζαριδη ο οποίος με τα χέρια ανέκοψε έξω από την περιοχή τον Φουρτάδο την ώρα που ήταν έτοιμος να πετύχει το 3ο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.