Φώτσης: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Τη νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων θέλει η Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο κόντρα στην Παρτίζαν στο Βελιγράδι, με τον Αντώνη Φώτση να τονίζει πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.

Τη νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων θέλει η Αρμάνι Τζίνς Μιλάνο κόντρα στην Παρτίζαν στο Βελιγράδι, με τον Αντώνη Φώτση να τονίζει πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στάθηκε κυρίως στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Παρτίζαν αλλά και στην πολύ καλή ομάδα που διαθέτουν οι Σέρβοι.

«Θα είναι μια κρίσιμη νύχτα για εμάς και χρειαζόμαστε την νίκη με τέσσερις πόντους ώστε να περάσουμε στο Top-16. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε έντονα σε μια καυτή έδρα, όπως είναι το Βελιγράδι και απέναντι σε μια ομάδα με πολύ δυνατούς παίκτες. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Φώτσης.

Από την πλευρά του ο Σέρτζιο Σκαριόλο στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης: «Δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι με εκείνο του πρώτου γύρου, όπου είχαμε το προβάδισμα για 35 λεπτά. Όμως εκείνο το παιχνίδι μας έδωσε την δυνατότητα για νέες προτάσεις μέσα στο παρκέ. Τόσο εμείς όσο και η Παρτίζαν έχουμε χάσει σημαντικούς παίκτες και έτσι ο αγώνας θα είναι διαφορετικός από εκείνον του πρώτου γύρου. Θα πρέπει να κάνουμε δυνατό ξεκίνημα ώστε να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.