Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης, αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης, αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα. Δεν προπονήθηκε ο Ρότσα λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα που δέχτηκε στα πλευρά στο τελευταίο παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Άντι (ενόχληση από χτύπημα στον ώμο) και ο Μητρόπουλος (ενόχληση από χτύπημα στη γάμπα). Χαλάρωμα έκανε ο Μπλάζιτς.

Την  Τετάρτη οι Δέντσας, Γκόλιας, Μπαμπανιώτης, Μεζάκ, Σέγε, Παππάς, Καπνόπουλος, Σμίλτος, μαζί με ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ20 και Κ17 του Παναιτωλικού, θα πάρουν μέρος σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 3.00 μ.μ. στο Μεσολόγγι με την ΑΕΜ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την ίδια ώρα στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Ο Νταβίντ Άντι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νέος χλοοτάπητας
Με ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρο στο γήπεδο Νο 5 του EMILEON SportCenter. Την Τρίτη  καλύφθηκε όλος ο αγωνιστικός χώρος με το νέο χλοοτάπητα και σύντομα το γήπεδο θα είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει (σε συνδυασμό με το γήπεδο Νο 4) τις ανάγκες της ομάδας μας για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, όπως και των τμημάτων υποδομής του Παναιτωλικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.