Επιστροφές και απουσίες ενόψει ΠΑΣ

Ο Πανθρακικός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Τζελέπη και Χρήστου να επιστρέφουν στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Πανθρακικός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Τζελέπη και Χρήστου να επιστρέφουν στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο πρώτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Παίδων, ενώ ο δεύτερος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αμφότεροι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αυτό ξεκίνησε με ζέσταμα, παιχνίδια 5-2 και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες και, αφού δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, έπαιξαν διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Χατζηνικολάου αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα, από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Χαβίτο λόγω γρίπης, ο Λαδάκης που έκανε ατομικό, ο Μελίσσης, αλλά και ο Τζάνης που συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασής του. Η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής θα συνεχιστεί την Παρασκευή (26/2) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.