“Χτυπάει” Ασαϊντι η ΑΕΚ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr ο 27χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός της Αλ Αχλί, με πέρασμα και από τη Λίβερπουλ, βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ένωσης.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν την ομάδα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τη θέση του δεξιού εξτρέμ να αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες του novasports.gr ψηλά στη λίστα έχουν τον Ουσάμα Ασαϊντι, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στο Ντουμπάϊ με τη φανέλα της Αλ Αχλί. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η νυν ομάδα του δαπάνησε συνολικά 7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Στόουκ Σίτι.

Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός πριν πάρει την απόφαση να δεχθεί το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προτάθηκε απ’ την Αλ Αχλί, είχε τριετή παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ, αρχικά με τη φανέλα της Λίβερπουλ (με την οποία έπαιξε σε σε 4 αγώνες πρωταθλήματος, 2 κυπέλλου και σε 6 ματς για το Europa League) και στη συνέχεια μ’ αυτή της Στόουκ Σίτι (28 συμ. στην Πρέμιερ Λιγκ με 4 γκολ, 8 συμ. στο κύπελλο και 1 γκολ).

Πριν την παραμονή του στην Αγγλία, ο Ασαϊντι έπαιξε για δύο χρόνια στην Ντε Γράαφσαπ και τριάμιση χρόνια στη Χέρενφεν, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Με το Μαρόκο έχει παίξει σε εφτά αγώνες και έχει σκοράρει δύο φορές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.