«Ματς πρόκληση»

Να υπερασπιστεί την έδρα του κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο είναι το κίνητρο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Ντάνιελ Χάκετ.

Να υπερασπιστεί την έδρα του κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο είναι το κίνητρο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Ντάνιελ Χάκετ. 

«Μπορώ να πω πως είναι ένα ματς πρόκληση για εμάς απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε επιθετικοί, να δείξουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα. Οι Καταλανοί έχουν πολύ βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντί τους. Έπαιξαν πολύ καλά με τη Ρεάλ και είναι μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη “ζημιά” αν δεν προσέξεις τον κάθε παίκτη τους» ήταν τα λόγια του Ιταλού, που συνέχισε αναφερόμενος στον κόσμο:

«Μακάρι να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ελπίζουμε πως θα έχει πολύ κόσμο. Εμπιστευόμαστε τους φιλάθλους που θα έρθουν να και θα μας υποστηρίξουν και τους θέλουμε στο πλευρό μας. Είμαστε στο TOP-16 και τους επόμενους τρεις μήνες έχουμε μεγάλα παιχνίδια και φυσικά οι φίλαθλοί μας θα είναι στο πλευρό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.