Τιάγκο Σίλβα: «Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ιμπρα!»

Ετοιμος να βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πριν τη φυγή του συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα.

Ετοιμος να βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πριν τη φυγή του συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα.
 
Το συμβόλαιο του 34χρονου Σουηδού με την πρωταθλήτρια Γαλλίας λήγει στο τέλος της σεζόν και οι φήμες λένε ότι επίκειται η αποχώρησή του, αν και ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.
 
«Ο Ζλάταν έχει πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Βγάζει θετική ενέργεια στην προπόνηση και δείχνει τη νοοτροπία του νικητή που τον διακατέχει. Επίσης, όταν έχει κάτι να σου πει, στο λέει πρόσωπο με πρόσωπο. Οι περισσότεροι μιλούν πίσω από την πλάτη σου», εξήγησε ο Βραζιλιάνος.
 
«Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος που τον βλέπει από την τηλεόραση, τον θεωρεί αλαζόνα. Δεν είναι όμως. Είναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ και έχω παίξει με πολλούς κορυφαίους. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τον βοηθήσουμε να κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.