Νανάς: «Περήφανοι για τα παιδιά»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Βουλγαρία, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Στέφανος Νανάς δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Βουλγαρία, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Στέφανος Νανάς δήλωσε: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτά τα παιδιά. Έχουμε φτάσει από το Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας μέχρι σήμερα και μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις, όπως είναι η χάλκινη Τουρκία και η Βουλγαρία που ήταν τέταρτη και στο μεταξύ μας ματς είχαμε χάσει με 3-0 σετ. Μικρές λεπτομέρειες και λάθη στο τέλος του τρίτου σετ και του τάι μπρέικ μας στέρησαν τη νίκη. Θεωρώ ότι και ο ένας βαθμός που πήραμε, στο τέλος των αγώνων της πρώτης φάσης θα αποδειχθεί πολύτιμος. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα δύο επόμενα ματς με την Γερμανία και την Λευκορωσία, ώστε να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο που είναι η οκτάδα». 

Στράτος: «Ψηλά το κεφάλι» 
Ο Αποστόλης Στράτος από την πλευρά του, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν καλύτεροι. Όπως λέει και ο προπονητής μας, το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε. Έχουμε μια μέρα ξεκούραση για να επανέλθουμε καλύτεροι στα επόμενα ματς με Γερμανία και Λευκορωσία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.