Ο Βιντάλ κατέθεσε μήνυση στη “Bild”

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι... Ο Αρτούρο Βιντάλ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας "Bild", η οποία έγραψε ότι ο Χιλιανός φεύγει συχνά από το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν για να καταναλώνει αλκοόλ.

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι… Ο Αρτούρο Βιντάλ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας “Bild”, η οποία έγραψε ότι ο Χιλιανός φεύγει συχνά από το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν για να καταναλώνει αλκοόλ.

Ο διεθνής άσος της βαυαρικής ομάδας διέψευσε την πληροφορία μέσω του λογαριασμό του στο Twitter αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες κατά του εν λόγω γερμανικού μέσου ενημέρωσης.

“Θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι ισχυρισμοί που δημοσιεύτηκαν από γερμανική εφημερίδα δεν είναι απολύτως αναληθείς. Οι δικηγόροι μου έχουν ήδη διαταχθεί να κινηθούν νομικά κατά της εφημερίδας που είναι υπεύθυνη γι αυτά τα ψεύδη. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα μου και προετοιμάζομαι για το υπόλοιπο της σεζόν, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για όλους μας” ήταν η δήλωση του Χιλιανού μέσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.