Αλεξανδρής: «Μας αδικεί η τελική διαφορά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην κούραση λόγω των συνεχόμενων αγώνων και ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να περάσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Όσο είχαμε δυνάμεις καταφέραμε να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας ήθελε να κάνει μια καλή εμφάνιση για να ρεφάρει την ήττα του στην Μόσχα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Και εμείς από την Ρωσία επιστρέψαμε, αλλά είμαστε περισσότερο καταπονημένοι. Αντέξαμε για 32 λεπτά. Ως ένα βαθμό ελέγξαμε την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού, όμως έχει τέτοιο ρόστερ, καλύτερο από εμάς, που του επέτρεψε να εκμεταλλευτεί και την κούραση μας. Όπως εξελίχθηκε το ματς η τελική διαφορά αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, όμως νομίζω πως μας αδικεί. Εύχομαι ολόψυχα στον Ολυμπιακό να κερδίσει την Πέμπτη την Γαλατά και να περάσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και συμπλήρωσε:

«Βλέπετε τα  ρόστερ των άλλων ομάδων και βλέπετε και το δικό μας. Από την στιγμή που έφυγε ο Τζέιμς είμαστε τελείως διαφορετική ομάδα. Τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα είναι δυσβάσταχτο φορτίο για εμάς, όμως, η ιστορία, η περηφάνια όσων είμαστε στον Άρη και κυρίως η περηφάνια του κόσμου της μας έκανε να αντέξουμε. Την Τρίτη ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και θεωρώ πως κάναμε το καθήκον μας και με το παραπάνω. Εισπράξαμε σχόλια που μας έκαναν να αισθανθούμε όμορφα. Μετά το τέλος των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε βασικά κομμάτια του παιχνιδιού μας και να γίνουμε καλύτεροι. Επίσης, η επιστροφή του Τσαλδάρη θα μας βοηθήσει πολύ».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα, ειδικά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και παρά την κούραση από το ταξίδι στην Ρωσία για  32 λεπτά κάναμε ότι είπαμε προπονήσεις και κρατηθήκαμε στο παιχνίδι. Στο τέλος, όμως, μείναμε από δυνάμεις δεν αντέξαμε στην πίεση του Ολυμπιακού και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και αυτή η διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.