Ξεκαθαρίζει του Σιόβα εν όψει Άντερλεχτ

Ο Δημήτρης Σιόβας θα προσπαθήσει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προκειμένου θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Ο Δημήτρης Σιόβας θα προσπαθήσει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, προκειμένου θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είναι πολλές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή, έτσι ώστε να έχει ο Πορτογάλος τεχνικός μια επιπλέον λύση στα χέρια του, για το συγκεκριμένο ματς.

Ο 27χρονος παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τις προηγούμενες ημέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα της για τη ρεβάνς με τους Βέλγους, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδος καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0, της πρώτης αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.