Την έπεσε σε τζαμί ο Λιούμπισιτς (video)

Ο Ντέγιαν Λιούμπισιτς αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια, μετά την επίθεσή του σε τζαμί της πόλης Κίσελιακ στη Βοσνία, μαζί με έναν φίλο του.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/12/2017 • 14:18
Ο Ντέγιαν Λιούμπισιτς
  • shares
Ο Ντέγιαν Λιούμπισιτς αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια, μετά την επίθεσή του σε τζαμί της πόλης Κίσελιακ στη Βοσνία, μαζί με έναν φίλο του. Ο ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης «συνελήφθη» από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να πετάει μπουκάλια στο τζαμί και να προκαλεί ζημίες στην πρόσοψη. Οι βοσνιακές αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 20χρονου παίκτη, τον οποίο συνέλαβαν μαζί με τον συνεργό του. 

Ο Λιούμπισιτς τόνισε για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απολογηθώ και να εγγυηθώ ότι λυπάμαι πολύγι’ αυτό το λάθος. Έχω ήδη εκφράσει τη λύπη μου στην τοπική κοινωνία και φυσικά όχι μόνο θα αντικαταστήσω τη ζημιά αλλά θα προσφέρω και χρήματα στη συγκεκριμένη θρησκευτική κοινότητα».

Από την πλευρά της, η Ραπίντ Βιέννης, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου, Φρέντι Μπίγκελ υπογράμμισε: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες για έναν παίκτη της Ραπίντ, ο οποίος θα πρέπει να έχει γνώση της επιρροής του ως πρότυπο. Είναι βέβαιο ότι θα τιμωρηθεί και είμαι βέβαιος πως στο μέλλον δεν θα τραβήξει ξανά τόση αρνητική προβολή».

Το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52