Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους πρόσφυγες

Τη συμπαράστασή της στους πρόσφυγες εκφράζει έμπρακτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη συμπαράστασή της στους πρόσφυγες εκφράζει έμπρακτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει, όπως τονίζει, το ανθρωπιστικό της πρόσωπο σε δύσκολους καιρούς.

Αναλυτικά:

Ακόμα κι αν δεν ήταν δίπλα μας… Ακόμα κι αν προσποιούμασταν πως δεν βλέπουμε… Ακόμα κι αν ζούμε με την ψευδαίσθηση πως ποτέ δεν θα βρεθούμε στη θέση τους… Δικαιολογία δεν υπάρχει. Η συμπόνια και η αλληλεγγύη δεν είναι υποχρέωση, δεν προκύπτει ψυχαναγκαστικά κι ενοχικά. Δεν είναι μόδα ή αφορμή προβολής.

Η ανθρωπιά και η προσφορά από το υστέρημα του καθενός θα έπρεπε να είναι τρόπος ζωής. Να έχει διάρκεια. Να προσφέρει έστω  τα μικρά – αυτονόητα για τους περισσότερους – απαραίτητα για την επιβίωση πλέον στους ανθρώπους που τους τα πήραν όλα. Σ’ αυτούς που δεν έχουν τίποτα πια να φυλάξουν, που τους αναλογεί ένα χαρτόκουτο για να μην κοιμούνται στο χώμα. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεπής στο ανθρωπιστικό της πρόσωπο, ανταποκρινόμενη σε διαρκή βάση – δίχως τυμπανοκρουσίες – στις ανάγκες ευπαθών πληθυσμών, προσφύγων, παιδιών, οργανώνει μια συντονισμένη προσπάθεια για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους που «πεθαίνουν» καθημερινά στην Ειδομένη, στα Διαβατά, στο Χέρσο, όπου έχουν στοιβαχτεί καταρρακωμένες ανθρώπινες ψυχές…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.