Κρατάει την πρόκριση

Παίζοντας ακριβώς όσο χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα 1-0 στον Εύοσμο και σφράγισε το εισιτήριο του για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Παίζοντας ακριβώς όσο χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρa 1-0 στον Εύοσμο και σφράγισε το εισιτήριο του για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με πάρα πολλές αλλαγές καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος έμεινε στην Αθήνα(αναρρώνει από την πρόσφατη ασθένεια του), αποφάσισε να ξεκουράσει του ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το «κουπί» έως τώρα στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Παράλληλα ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που μέχρι τώρα για διάφορους λόγους δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν περισσότερο στην ενδεκάδα των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός μόλις στο 12ο λεπτό αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή, με τον Καραγκούνη να αποχωρεί τραυματίας μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Παμποέ.

Οι πράσινοι στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη τους στα καρέ του Αγροτικού Αστέρα ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το Λουκά Βύντρα στο 21ο λεπτό. Ο Μαυρίας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Μπιέρσμιρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο αμαρκάριστος Βύντρα επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή γράφοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού καθώς οι παίκτες του Αστέρα ήταν πλέον υποχρεωμένοι να βγουν από τα καρέ τους και να κυνηγήσουν ένα γκολ.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κούτση έγιναν απειλητικοί και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις ανάγκασαν τον Καρνέζη να πραγματοποιήσει εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Και στις δυο πρωταγωνιστής ήταν ο Παμποέ ο οποίος στην πρώτη σε τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο 28ο λεπτό και η δεύτερη εννιά λεπτά αργότερα όταν περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ιωαννίδη μπήκε στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ και ο Καρνέζης πετάχτηκε στο «γάμα» της εστίας του για να διώξει σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις στο 41′ και στο 44′ να έχει πετύχει το δεύτερο γκολ και να έχει καθαρίσει το ματς όμως οι Μαυρίας και Ρούντολφ δεν κατάφεραν να βρουν το στόχο από πλεονεκτική θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με τον Αστέρα να θέλει αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τον Παναθηναϊκό να περιμένει το σφύριγμα της λήξης που θα επιβεβαίωνε την πρόκριση του στους 16 του θεσμού.

*Με αιμάτωμα στον αστράγαλο αποχώρησε ο Γιώργος Καραγκούνης, από το γήπεδο του Ευόσμου. Η αποστολή του «τριφυλλιού» επιστρέφει άμεσα από τη Θεσσαλονίκη..

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Αγώνας: Αγροτικός Αστέρας-Παναθηναϊκός
Γήπεδο: Ευόσμου

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Αστρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καπνίδης

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Μπίαρσμιρ, Βύντρα, Πετροπουλος, Μαυρίας, Καραγκούνης, Ρουντολφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.