Παράσχος: «Το 0-3 τα λέει όλα» (video)

Η έκταση του σκορ από το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά είναι αρκετό για να καταδείξει την εικόνα του αγώνα, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι» σημείωσε λιτά ο Άκης Μάντζιος.

Η έκταση του σκορ από το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά είναι αρκετό για να καταδείξει την εικόνα του αγώνα, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι» σημείωσε λιτά ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου

Θα ήθελα πάνω απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Εκτός του ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πρέσινγκ που εφαρμόσαμε στον αντίπαλο, ήμασταν και παρά πολύ αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι το 3-0 τα λέει όλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο φροντίσαμε από τη στιγμή που είχαμε αυτό το σκορ, να πάμε όσο μπορούσαμε πιο συντηρητικά. Ο Λεβαδειακός ρίσκαρε, βάζοντας πάρα πολλούς επιθετικούς και μας προβλημάτισε για κάποιο διάστημα αλλά νομίζω, το παιχνίδι, παρότι έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με συνεχόμενη βροχή, μπορέσαμε και το τελειώσαμε με αυτή τη μεγάλη νίκη η οποία πιστεύω ότι θα μας δώσει κουράγιο στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Εύχομαι στον Λεβαδειακό να συνεχίσει αυτή την πολύ καλή πορεία που έχει μέχρι σήμερα γιατί έχει καλό υλικό και νομίζω ότι αυτή η ομάδα άξια βρίσκεται εκεί”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάντζιου:

“Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλύτερος, μας αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ίσως ήταν το χειρότερο για μας, δεν έχω ξαναδεί την ομάδα έτσι. Το β’ ημίχρονο ήταν διαδικαστικό. Σίγουρα μπορεί να βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας, αλλά είναι ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα το 0-3 για να μπορέσεις να το γυρίσεις.

Θέλαμε να είχαμε καλύτερη συνέχεια μετά τα τελευταία αποτελέσματα όπου η ομάδα ήταν αήττητη, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Στενοχωρηθήκαμε πολύ γι’ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται και απογοήτευση, αυτά είναι τα παιδιά, ίδιοι είναι οι παίκτες που έχουν φέρει την ομάδα εδώ, στην 7η θέση, έχοντας εκπληρώσει τον στόχο τους πάρα πολύ νωρίς φέτος. Θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”, είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος και για το αν ήταν χαλαροί οι παίκτες του τόνισε:

“Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα χαλαρότητας. Σίγουρα είναι ένα συν ότι δεν έχεις το άγχος που έζησε η ομάδα πέρσι και τα τελευταία χρόνια που κατάφερνε και έμενε στην κατηγορία στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο και αυτό δεν το είχε η ομάδα φέτος. Νομίζω ότι ουσιαστικά πάντα είχαμε μια μεγάλη ασφάλεια από τις δύο ομάδες που έπεφταν, από την 5η, 6η αγωνιστική.

 Δυστυχώς δεν καταφέραμε όμως να παρουσιαστούμε έτσι όπως έπρεπε και έτσι όπως θα θέλαμε για να μπορούσαμε να εδραιωθούμε, εφόσον περνάμε το παιχνίδι, στην πρώτη εξάδα. Δεν υπήρχε θέμα χαλαρότητας, όλα τα παιδιά το ήθελαν, όλοι είναι στεναχωρημένη γι’ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν σήμερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.