Θέλει να “δέσει” άμεσα τον Μπακάκη

Πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Πολωνία (2/7) θέλουν οι άνθρωποι της Ένωσης να έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι κατά γενική ομολογία ένας εκ των πολυτιμότερος (αν όχι ο πολυτιμότερος) ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μια σεζόν που βρήκε την Ένωση και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έπειτα από 24 χρόνια και τον Έλληνα άσο να αποτελεί τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή η κλήση του στην Εθνική ομάδα αποτέλεσε το επιστέγασμα των προσπαθειών που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν να ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιό του (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019). Πιστεύουν άλλωστε ότι ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται στο κορυφαίο σημείο της καριέρας του και τη σεζόν που ακολουθεί αναμένεται να είναι και πάλι ένα από τα πρώτα …βιολιά της ενδεκάδας. 

Στόχος μάλιστα των ανθρώπων της Ένωσης είναι να πέσουν υπογραφές στα συμβόλαια πριν τις 2 Ιουλίου, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της Πολωνίας. Εκεί όπου θα διεξαχθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.