Σοφοκλή παρόντα…

Ουδέν περιθώριο άφησε στην Αρμάνι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής τόσο από πλευράς Μακάμπι, όσο και σε ολόκληρο το ματς.

Ουδέν περιθώριο άφησε στην Αρμάνι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής τόσο από πλευράς Μακάμπι, όσο και σε ολόκληρο το ματς. Το αποτέλεσμα ήταν άλλη μια νίκη για τους Ισραηλινούς με 85-76 στη «Nokia Arena», με τον «Σόφο» να σημειώνει 28 πόντους, κάτι που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ του, καθώς έσπασε το φράγμα των 25. Μάλιστα, είχε 10/12 βολές, 9/12 δίποντα και… άξιο συμπαραστάτη τον Φάρμερ (21π.), οι οποίοι κατάφεραν να βάλουν τέλος στα όνειρα των Γκαλινάρι (24π.) – Φώτση (15π.) για νίκη στην 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Νίκησαν Κάχα, Καντού και Ζάγκρεμπ

Στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου παρέμεινε η Κάχα Λαμποράλ, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του εκπληκτικού ματς με τη Φενέρμπαχτσέ, στην Ισπανία. Η αναμέτρηση πήγε στην παράταση και έληξε με το σκορ στο 90-85. Οι Βάσκοι έμειναν ψύχραιμοι στο έξτρα πεντάλεπτο και με ηγέτη τον Σαν Εμετέριο (25π.) γλίτωσαν από τα… δόντια των Τούρκων. Στο ματς του ίδιου γκρουπ, αυτού του Ολυμπιακού, η Νανσί πήρε τη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Καντού με 76-75, στη Γαλλία. Ο Αμαγκού πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε στην επικράτηση.
Απ’ την άλλη, στον όμιλο του Παναθηναϊκού, η ΚΚ Ζάγκρεμπ μπορεί να κέρδισε την Μπάμπεργκ στην Κροατία με 86-74, αλλά δεν κατάφερε να την προσπεράσει, παραμένοντας στην 5η θέση.

Με Ναβάρο… αρχισκόρερ

Μόνη πρώτη στην κορυφή του Δ΄ ομίλου έμεινε η Μπαρτσελόνα, η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ολίμπια Λιουμπλιάνα στην Ισπανία, με 72-46. Παράλληλα, διατηρήθηκε και αήττητη, και την ώρα που η «παρέα» των Ναβάρο (14π.) – Χουέρτας (12π.) έπαιζε εκπληκτικό μπάσκετ, οι Σλοβένοι ίσα που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο  γήπεδο. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι ο Ναβάρο με τους αποψινούς πόντους του έφτασε τους 2.716 και βρέθηκε στη θέση του 1ου σκόρερ της Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας τον Μάρκους Μπράουν (2.715π.).
Σε ένα παιχνίδι που έγινε ντέρμπι η Ρεάλ κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σαρλερουά με 93-89, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας της, αλλά και τη… δημιουργικότητα του Πότσιους. Παρότι οι Ισπανοί έχασαν τον Φερνάντεθ στο 34΄ λόγω τραυματισμού, με τους 20πόντους του Πότσιους και τον Κάρολ να ακολουθεί με 16, έκαμψαν την αντίσταση των Βέλγων.

Στην παράταση χρειαστήκε να πάει η Γαλατάσαράι για να επικρατήσει της δυναμικής Πρόκομ με 78-76 (70-70 κ.α.) στην Τουρκία. Εκείνος που έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά ήταν ο Ζάζα Πατσούλια (29π.), ενώ από πλευράς Πολωνών ξεχώρισε ο Ντονάτας Μοτεγιούνας (22π.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.