Το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Κάτοχο αναζητεί το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ (18:30, Novasports 2).

Κάτοχο αναζητεί το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ (18:30, Novasports 2). Οι “πράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να κάνουν το προτελευταίο βήμα για τη διατήρηση των σκήπτρων. Το “τριφύλλι” μετράει συνολικά 21 συμμετοχές στον τελικό της διοργάνωσης και συνολικά 16 τίτλους.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θέλει να δώσει το “παρών” για 14η φορά στην ιστορία του σε τελικό και να διεκδικήσει τον ένατο τίτλο της ιστορίας του. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πέρα του τραυματία Μποχωρίδη και ελπίζει πως οι παίκτες του θα παρουσιάσουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το καλό τους αγωνιστικό προφίλ. Από την άλλη πλευρά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Ξανθόπουλου, καθώς ταλαιπωρείται από πυρετό. Η προϊστορία είναι με το πλευρό των “πράσινων”, καθώς σε σύνολο 16 αναμετρήσεων για το κύπελλο Ελλάδος, το “τριφύλλι” μετράει δέκα νίκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πηλοΐδης, Κορομηλάς και Μητσόπουλος. Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 21 Φεβρουαρίου. Η έδρα του τελικού δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Στον άλλο ημιτελικό, ο Φάρος Κερατσινίου θα υποδεχτεί τη Δευτέρα τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.