Στη θέση του μέχρι το ’31 ο Μπάουμαν

Νέα σύμβαση, διάρκειας δεκατριών ετών, με τη FIBA, υπέγραψε ο Πάτρικ Μπάουμαν και θα παραμείνει στη θέση του γενικού γραμματέα της μέχρι το 2031.

Νέα σύμβαση, διάρκειας δεκατριών ετών, με τη FIBA, υπέγραψε ο Πάτρικ Μπάουμαν και θα παραμείνει στη θέση του γενικού γραμματέα της μέχρι το 2031.

Ο Ελβετός παράγοντας είχε προσληφθεί ως νομικός σύμβουλος της FIBA το 1994, ενώ διατελεί γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ από το 2003. Η σύμβαση που είχε υπογράψει το 2010 είχε ισχύ ως το 2022, ωστόσο ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε, πρόσφερε… πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Πάτρικ Μπάουμαν, αξιολογώντας θετικά το έργο του.

Ο Οράσιο Μουρατόρε δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Μπάουμαν: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το έργο του Πάτρικ Μπάουμαν. Βοήθησε τη FIBA να γίνει ένας σταθερός οργανισμός χάρη στην εισαγωγή μίας νέας, επαρκούς, σύγχρονης δομής και διοικητικού συστήματος που ένωση όλη την οικογένεια της FIBA, ενσωματώνει του βασικούς μετόχους της και προασπίζει τις αξίες της.

Η δημιουργία του «Σπιτιού του Μπάσκετ», οι πρώτες χτισμένες για τους δικούς μας σκοπούς εγκαταστάσεις, η υπογραφή μακροχρόνιων εμπορικών συμφωνιών, δημιουργούν ένα σταθερό και δυνατό οικονομικά οργανισμό που υποστηρίζει την οικογένεια της FIBA για την επόμενη δεκαετία. Από αθλητικής άποψης, υπήρξε καταλυτικός στην ανάπτυξη ενός νέου συστήματος διεξαγωγής που μπήκε σε λειτουργία από πέρυσι, καθώς και στην προώθηση του 3Χ3, που αποτελεί πλέον Ολυμπιακό άθλημα. Αυτά τα επιτεύγματα, ανάμεσα σε άλλα, έχουν συνεισφέρει ιδιαίτερα στο όραμα της FIBA να κάνει το μπάσκετ την πιο δημοφιλή αθλητική κοινότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.