Η ευρύτερη νίκη…

Οι μεγαλύτερες νίκες επί του Ολυμπιακού δεν έχουν σημειωθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στις Σέρρες, λόγω τιμωρίας έδρας του «Δικεφάλου».
25/02/2018 • 12:33
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
  • shares
Οι μεγαλύτερες νίκες επί του Ολυμπιακού δεν έχουν σημειωθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στις Σέρρες, λόγω τιμωρίας έδρας του «Δικεφάλου». Τη σεζόν 1987-88 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το επιβλητικό 6-1 με τα γκολ της ομάδας να σημειώνουν οι Μπάνον, Μαυρομμάτης, Σίγγας, Μπανιώτης και Μπορμπόκης, ενώ στον αγώνα αυτόν, έκανε το ντεμπούτο του ο Μιχάλης Λεοντιάδης. Στον ίδιο χώρο, τρεις σεζόν πριν, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 4-0 με τον Γιώργο Κούδα να σημειώνει ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του. Τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Δημόπουλος, Σκαρτάδος, Κωστίκος.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Κυριακή 31 Μαρτίου, 19:30

Live
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης