Πετρέας: «Δέκα φορές πιο χαρούμενοι για την πρόκριση»

Πασιχαρής για την πρόκριση της εθνικής ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας, λίγα λεπτά μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού.

Πασιχαρής για την πρόκριση της εθνικής ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας, λίγα λεπτά μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού. 

Επόμενος στόχος της εθνικής ανδρών είναι η καθιέρωση στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως τόνισε. Παράλληλα, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», ο οποίος ήταν καθοριστικός στη νίκη μέσα στο Αζερμπαϊτζάν με 10 πόντους (4 μπλοκ), αφιέρωσε την πρόκριση στους συμπαίκτες του και σε όλη την Ελλάδα που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

Ο Γιώργος Πετρέας επισήμανε: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε και το Αζερμπαϊτζάν το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τα δύο πρώτα σετ. Όμως η ομάδα έβγαλε και πάλι αντίδραση, γυρίσαμε το παιχνίδι με την ποιότητά μας και πετύχαμε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και τα τέσσερα παιχνίδια και θα βρεθούμε στο Euro του 2019 μετά από 10 χρόνια. Για μένα προσωπικά αλλά και όλα τα παιδιά είμαστε 10 φορές πιο χαρούμενοι και ο στόχος από εδώ και πέρα είναι η καθιέρωση. Την πρόκριση την αφιερώνουμε πάνω απ’όλα στους εαυτούς μας γιατί τα τελευταία 10 χρόνια μπορεί να μην ήταν επιτυχημένα, ωστόσο η προσπάθεια γινόταν. Απλά φέτος η Εθνική εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο, ίσως η έλευση του νέου προπονητή που έδωσε αύρα στην ομάδα σε συνδυασμό με την ωριμότητα όλων των παιδιών αγωνιστικά και ως προσωπικότητες. Επίσης, το αφιερώνουμε σε όλη την Ελλάδα που πέρασε και συνεχίζει να περνάει δύσκολες καταστάσεις, είτε λόγω κρίσης είτε άλλων πραγμάτων όπως οι πυρκαγιές τον Ιούλιο στο Μάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.