Καθάρισε από νωρίς η Ουντινέζε (video)

Στη Ντάτσια Αρίνα, ή όπως είναι γνωστό Φρίουλι, η Ουντινέζε υποδέχτηκε την Σαμπντόρια για την δεύτερη αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντε Πολ για να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη.

Στη Ντάτσια Αρίνα, ή όπως είναι γνωστό Φρίουλι, η Ουντινέζε υποδέχτηκε την Σαμπντόρια για την δεύτερη αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος και επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντε Πολ για να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη.

Η Σαμπντόρια στο πρώτο φετινό της ματς, πάλεψε στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο όμως δεν είχε εύκολα την τελική προσπάθεια.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην Ουντινέζε. Η ισοπαλία με την Πάρμα, φάνηκε να ξυπνά τους παίκτες των γηπεδούχων, που μπήκαν ξεκάθαρα για να πιέσουν από νωρίς και να πάρουν τη νίκη.

Οι παίκτες του Ζούλιο Βελάσκες, μέσα σε επτά λεπτά απείλησαν τρεις φορές, αρχικά από μεγάλη απόσταση μετά από λάθος του Αουντέρο, κατά δεύτερο λόγο με τον Φοφανά στο έβδομο λεπτό, κάτι που έδειχνε πως αργά η γρήγορα το γκολ θα έρχονταν για τους «Ζεμπρέτε».

Πράγματι, μόλις στο ένατο λεπτό ο Ντε Πολ με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ με το δεύτερο φετινό του γκολ. Οι ευκαιρίες υπήρχαν κυρίως για τους γηπεδούχους μετά το γκολ. Λασάνια Φοφανά και Μάτσις απείλησαν χωρίς όμως να σκοράρουν. Ο Μάτσις αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά και η παρουσία του ήταν απλά εξαιρετική. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάρκο Τζιαμπάολο ανέβασε την απόδοσή της προσπαθώντας να ισοφαρίσει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. 
Ο Ντεφρέλ είχε δοκάρι στο 52 ενώ ο Λινέτι σε τρεις περιπτώσεις δε μπόρεσε να σκοράρει. Ο Έκνταλ στο 91 είδε τον Μπαχράμι να κάνει σπουδαίο τάκλιν και να σώζει την Ουντινέζε σχεδόν από βέβαιο γκολ. 

Στο 92 ο Τεόντορτσικ σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων για να τελειώσει το ματς με σουτ του Μαντραγκόρα. 

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: ΣΚΟΥΦΕΤ, ΛΑΡΣΕΝ, ΝΑΟΥΤΙΝΓΚ, ΤΡΟΥΣΤ ΕΚΟΝΓΚ, ΣΑΜΙΡ, ΜΠΕΧΡΑΜΙ(93 ΟΠΟΚΟΥ), ΦΟΦΑΝΑ, ΝΤΕ ΠΟΛ, ΜΑΝΤΡΑΓΚΟΡΑ, ΜΑΤΣΙΣ(76 ΝΤ΄ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ), ΛΑΣΑΝΙΑ(66 ΤΕΟΝΤΟΡΤΣΙΚ). 

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: ΑΟΥΝΤΕΡΟ, ΜΠΕΡΕΖΙΤΖΚΙ, ΜΟΥΡΟΥ, ΑΝΤΕΡΣΕΝ, ΚΟΛΕΪ, ΜΠΑΡΕΤΟ, ΡΑΜΙΡΕΖ(59 ΣΑΠΟΝΑΡΑ), ΛΙΝΕΤΙ, ΓΙΑΝΤΚΟ(70 ΕΝΚΤΑΛ), ΚΟΥΑΛΙΑΡΕΛΑ(74ΚΟΒΝΑΤΣΚΙ), ΝΤΕΦΡΕΛ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.