Ερέρα: «Είμαστε 100% σε ετοιμότητα”» (video)

Ο Ισπανός τεχνικός του Αρη αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας ενώ δεν έκρυψε -μιλώντας στην κάμερα του ARIS TV- ότι σκέφτεται τον Μαβράι για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ο Πάκο Ερέρα έκανε δηλώσεις στο ARIS TV και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον μπήκε ο Αρης στο Πρωτάθλημα, στη δουλειά που γίνεται, στην τριάδα αγώνων που ακολουθεί (εκτός έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα, Κύπελο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης για το Πρωτάθλημα) αλλά και στον Μερτζίμ Μαβράι
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα και το ευχόμουν όπως το εύχεται κάθε προπονητής. Δεν είναι εύκολο να γίνουν όλα αυτά που ευχόμαστε. Το κυριότερο, αυτό που είναι το βασικό, είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουν έρθει και οι νίκες. Είμαστε στο 100% σε ετοιμότητα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε. Ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να πιστεύουμε ότι πρέπει να βελτιώνουμε κάτι και ότι είμαστε έτοιμοι για όλα».
Για τον Μερτζίμ Μαβράι: «Τον έχω δει στις προπονήσεις τις 3-4 τελευταίες μέρες. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, δουλεύει πολύ σκληρά. Έχει κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα, δεν έχει έρθει χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Δεν είναι στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων ακόμη βέβαια αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο προς το παρόν. Νομίζω θα τον σκεφτώ για το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου».
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Είναι μια δύσκολη εβδομάδα, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια  αλλά έχω μεγάλη πίστη στις ικανότητες της ομάδας μου, έχω μεγάλη πίστη σε μένα. Δουλεύουμε για να το καταφέρουμε αυτό. Οι παίκτες έχουν λάβει το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι για να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.