Νάτχο: “Είμαι 100% έτοιμος πλέον” (video)

Ο Μπίμπρας Νάτχο μίλησε στην κάμερα των καναλιών της NOVA για το παιχνίδι με την Μπέτις, γι' αυτό που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, αλλά και για το πως νοιώθει ο ίδιος πλέον στην ομάδα.

Ο Μπίμπρας Νάτχο μίλησε στην κάμερα των καναλιών της NOVA για το παιχνίδι με την Μπέτις, γι’ αυτό που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, αλλά και για το πως νοιώθει ο ίδιος πλέον στην ομάδα. 

Για την μετάβαση από το παιχνίδι με την Μπέτις στο ματς με τον Πανιώνιο: “Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία από Ευρώπη σε Ελλάδα, είναι διαφορετικά παιχνίδια και θέλουν διαφορετική προσέγγιση. Προτεραιότητα μας είναι σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα από εκεί ξεκινούν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως θα ετοιμάσουν και τους υπόλοιπους”. 

Για το παιχνίδι με την Μπετις: “Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα στην άμυνα. Οι αντίπαλοί μας έλεγξαν το παιχνίδι χωρις ωστόσο να έχουμε επικίνδυνες στιγμές. Τώρα παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο πρέπει να είμαστε με καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε με την Μπετις, πάντως, είναι όταν είχαμε την μπάλα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική μας προσπάθεια”. 

Για τον εαυτό του: “Όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα θες χρόνο για να δεις πως παίζουν οι συμπαίκτες σου, τι θέλει ο προπονητής σου, να μπεις στο σύστημα. Νομίζω έχω πως ενταχθεί πλέον και ξέρω 100% τι θέλει ο προπονητής μου από μένα, γι’ αυτό και παίζω περισσότερο”. 

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Το να παίζεις μακριά από την έδρα σου δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν ξέρουμε πολλά για τον Πανιώνιο γιατί είχαμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Μπετις. Έχουμε δύο μέρες να μάθουμε τα πάντα και να πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω θα τα καταφέρουμε”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.