Ίβκοβιτς: «Εύχομαι ότι καλύτερο στον Ολυμπιακό»

Αφού ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως η Έφες θα παρουσιαστεί περισσότερο έτοιμη στο Τοp 16.

Αφού ευχήθηκε τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως η Έφες θα παρουσιαστεί περισσότερο έτοιμη στο Τοp 16. 

Αναλυτικά:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι κοντά σας εδώ! Παρότι οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στο Top 16 προσωπικά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ανοίξαμε καλά το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, χάρη στην άμυνά μας. Ο έλεγχος του παιχνιδιού ανήκε στη δική μας πλευρά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε σε όλο το παιχνίδι να ανατρέψει το σκορ, με πιεστική άμυνα. Χωρίς τους Σπανούλη και Λοτζέσκι είναι πολύ διαφορετική ομάδα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ό,τι καλύτερο. Πιστεύω πως θα συνεχίσει την καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η ομάδα μου θα είναι πιο
έτοιμη στο Top 16». 

Για το γεγονός πως στο Top 16 έπεσαν στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό: «Το Top 16 είναι πολύ δυνατό και δύσκολο. Η ομάδα μου ταξιδεύει σε οικονομική θέση, οπότε είναι πολύ δύσκολα τα ταξίδια σε Ισπανία και Ρωσία. Δεν αλλάζει κάτι, όμως, αφού ούτως ή άλλως πρέπει να προκριθείς. Η Εφές Αναντόλου δεν είναι φαβορί. Θέλει, όμως, να έχει λίγο καλύτερη πορεία από την περσινή. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε, ένα ένα παιχνίδι. Μετά, στα πλέι οφ, κρίνονται όλα».

Για το πώς νιώθει που επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είμαι πολύ τυχερός που επιστρέφω. Αισθάνομαι σαν να επιστρέφω σπίτι μου».

Για τον Μπράιαν Ντάνστον: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Μπράιαν. Είναι πολύ καλός παίκτης και απόλυτος επαγγελματίας. Είναι πρώτος στην προπόνηση και τα δίνει όλα. Θα έχει κι άλλη βελτίωση στο παιχνίδι του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.