Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλη νίκη»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία σπουδαία νίκη ενώ ανέφερε πως ο Παπαγιάννης έδειξε ετοιμότητα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα του πήρε μία σπουδαία νίκη ενώ ανέφερε πως ο Παπαγιάννης έδειξε ετοιμότητα. 

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι μπάσκετ, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν. Οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο και αγωνίστηκαν με καρδιά, οι προπονητές προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τις ομάδες τους και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Προερχόμασταν από μια άσχημη ήττα, όπου δεν είχαμε αρχίσει καλά τον αγώνα. Ήταν κλειδί για μας να μπούμε δυνατά στο ματς, για να χτίσουμε την ψυχολογία μας. Αρχίσαμε καλά, δεν δώσαμε την ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ, παρά μόνο μια φορά. Η ΑΕΚ έχει πολύ επιθετικό ταλέντο με παίκτες όπως ο Μαυροκεφαλίδης, που περιμέναμε πως θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα κι από εκεί κερδίσαμε το ματς. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα πάνω στον Κούπερ, που είναι ο καλύτερος δημιουργός της ΑΕΚ. Καταφέραμε να τον περιορίσουμε με τους παίκτες μας, κυρίως με τον Καλάθη», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού». 

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση των Καλάθη και Παπαγιάννη είπε: «Η δουλειά του Καλάθη είναι να παίζει με ενέργεια, δουλειά μου είναι να τον κάνω να παίζει έτσι. Έχει ανταποκριθεί πολύ καλά φέτος, είναι ο άνθρωπος που μας δίνει ενέργεια. Μπορεί σε κάποια πράγματα να κάνει λάθη, αλλά είναι ο άνθρωπος που μας σηκώνει πάνω του, ξεκινώντας από την άμυνα. Ο Παπαγιάννης μεγαλώνει, μαθαίνει το μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο, δουλεύει πιο σκληρά σε σχέση με την αρχή της περιόδου και σταδιακά μαθαίνει. Μπορεί να βελτιωθεί πολύ στην άμυνα και την επίθεση. Η λέξη κλειδί είναι η υπομονή. Έπαιξε σήμερα σε ένα μεγάλο παιχνίδι κι αυτή η εμπειρία που πήρε είναι σπουδαία. Κατάλαβε τι είναι να αντιμετωπίζει μια μεγάλη ομάδα και εκτός έδρας. Η διαδικασία για να γίνει μέλος της ομάδας είναι δική μας δουλειά και ίσως σήμερα να έκανε ένα βήμα. Ο Κούζμιτς μετά το ματς με την Καβάλα είχε ένα διάστρεμμα, είναι λίγο επηρεασμένος παρά την προσπάθεια που κάνει. Ο Ραντούλιτσα παίζει δυνατά, αλλά η ΑΕΚ έκανε καλή δουλειά πάνω του και τον φόρτωσε με φάουλ. Ήταν η ώρα του Παπαγιάννη, λοιπόν, κι εκείνος ήταν έτοιμος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.