Νίκησε το χρόνο ο Φουστέρ

Ο Νταβίντ Φουστέρ ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το τραυματισμό του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρσε.

Ο Νταβίντ Φουστέρ ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το τραυματισμό του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρσε. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον συμπατριώτη του να γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τη Δευτέρα το βράδυ, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση, αλλά και τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ετσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί από την αρχή του αγώνα.

Αντίθετα οι Γέστε και Ιμπαγάσα δεν εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ουρμπάιθ, Φουστέρ και Γέστε υποβλήθηκαν νωρίτερα τη Δευτέρα σε εξετάσεις στο Θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας τους.

Ο Βαλβέρδε είναι αναγκασμένος να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα, καθώς το απουσιολόγιο είναι γεμάτο. Ο Ισπανός αναμένεται παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-2-3-1. ο Μέγιερι θα υπερασπιστεί τα γκολποστ των πρωταθλητών Ελλάδος με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο. Ουρμπάιθ και Μοδέστο αναμένεται να είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα έχουν ή τον Μανιάτη ή τον Μιραλάς. Αν επιλεγεί ο Ελληνας άσος, τότε ο Βέλγος θα πάει στα δεξιά και θα μείνει στον πάγκο ο Αμπντούν. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Χολέμπας και ο Τζιμπούρ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Χαβίτο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Τρίτη στις 10:30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.