Ό,τι πιο αστείο διάβασα σήμερα vol. 1

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος ανακαλύπτει την πιο αστεία είδηση της μέρας!
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
12/02/2017 • 13:52
Ότι πιο αστείο
  • shares
Είναι πάντα ξεχωριστή η στιγμή που ενώ τρως πρωινό, πέφτει το μάτι σε μια είδηση που ωθεί το γάλα να βγει απ’ τα ρουθούνια σου. Και ναι, μόλις έχεις συναντήσει την πιο αστεία “είδηση” της μέρας! Τέτοια είναι κι εκείνη που από χθες που βγήκε στη γύρα και κοσμείται με τίτλους όπως: “Κόλπο γκρόσο Αγγελόπουλου για νέο γήπεδο στο ποδηλατοδρόμιο!”, “Πάει ποδηλατοδρόμιο η μπασκετική ΑΕΚ” ή «Στο ποδηλατοδρόμιο το νέο σπίτι της ΑΕΚ»!. 

Η είδηση που κυκλοφόρησε πανομοιότυπη (copy-paste) σε δεκάδες ιστοσελίδες, περιγράφει ως εξαιρετική ιδέα το ξήλωμα του ποδηλατοδρομίου (προς άγνωστη κατεύθυνση), με σκοπό την ανακατασκευή του,  για να στεγαστεί το νέο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ. Το συγκεκριμένο εγχείρημα φέρεται να είναι ζήτημα πρώτης γραμμής για τον Μάκη Αγγελόπουλο, την ώρα που το project του Γαλατσίου έχει παγώσει. 

Η απαξίωση των σπορ, εκτός ποδοσφαίρου και μπάσκετ, είναι παγιωμένη τακτική της εκάστοτε κεντρικής εξουσίας στη χώρα μας και έχει περάσει εδώ και δεκαετίες στο DNA του Έλληνα φιλάθλου.  Η παραγκοποίηση των ομοσπονδιών και τα δεκάδες σκάνδαλα, τις καθιστά αδύναμες και ευκολόπιστες ακόμα και μπροστά σε τέτοια σενάρια που λογικά οδηγούν σε αφάνιση του βασικού λόγου ύπαρξης τους. Απ’ την οπαδική ή φιλοοπαδική δημοσιογραφία, δεν περίμενα φυσικά να αναδείξουν ως κύριο ζήτημα της συγκεκριμένης υπόθεσης την εξασφάλιση τοποθεσίας για τη μετεγκατάσταση του ποδηλατοδρομίου. Λογικά όλα αυτά στη χώρα των «μικρών σπορ». Λογικά όλα αυτά στη χώρα που οι αθλητές προπονούνται χωρίς θέρμανση στο ποδηλατοδρόμιο. Λόγικά όλα αυτά όταν η ξύλινη πίστα του «κορυφαίου ποδηλατοδρομίου στην Ευρώπη» σαπίζει και κομμάτια της οροφής «Καλατράβα» αιωρούνται επικίνδυνα.

Το post του κορυφαίου Έλληνα ποδηλάτη Χρήστου Βολικάκη, με αφορμή την είδηση για το «νέο» γήπεδο της ΑΕΚ, τα λέει όλα!


Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One