Γιορτή ετοιμάζει η Γκενκ με τον Ολυμπιακό (vid.)

Εορταστικό χαρακτήρα δίνει η Γκενκ στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 4μμ. ώρα Ελλάδας (3μμ. τοπική) προκειμένου να βρεθούν στις εξέδρες όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.

Εορταστικό χαρακτήρα δίνει η Γκενκ στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Από νωρίς θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο του «Λούμινους Αρένα» χωρητικότητας 25.000 θεατών, για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου (ηττήθηκε στον τελικό από την Σταντάρ Λιέγης με 1-0). 

Μάλιστα, η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 4μμ. ώρα Ελλάδας (3μμ. τοπική) προκειμένου να βρεθούν στις εξέδρες όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι. Να σημειωθεί πως αρχικώς ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει πως το ματς θα άρχιζε στις 6μμ. ώρα Ελλάδας. 

Στο βίντεο του novasports.gr μπορείτε να δείτε πλάνα από τον περιβάλλοντα χώρο της έδρας της Γκενκ όπου το Σάββατο θα γεμίσει από κόσμο. Επίσης, στην μπουτίκ πωλείται ένα νέο βιβλίο για την ιστορία της βελγικής ομάδας, η οποία ιδρύθηκε το 1988 και φέτος γιορτάζει 30 χρόνια διαδρομής. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο τόμο που κοστίζει 35 ευρώ.

Το ματς με την Γκενκ θα είναι το τέταρτο φιλικό των «Πειραιωτών» στο Βέλγιο. Την Τετάρτη, θα αντιμετωπίσουν την Σιντ Τρούιντεν στο Μπέριγκεν, ενώ είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με την Τεσέντερλο και την Εουπεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.