Ταξίδι στον πλανήτη Μυτιλήνη!

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
21/12/2014 • 20:41
Ταξίδι στον πλανήτη Μυτιλήνη!
  • shares


Ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο από φίλους και των δύο ομάδων που συνυπήρξαν αρμονικά, χωρίς ασχήμιες, θυμίζοντας αφηγήσεις απ' τα περασμένα ποδοσφαιρικά χρόνια. Χειροκρότημα ζεστό και ειλικρινής αποδοχή απ' τους φίλους της Καλλονής στην αλλαγή του ερυθρόλευκου Τσόρι Ντομίνγκες. Περισσότερο ζεστό και άξιο αναφοράς -ακόμα και αν το σκορ ήταν βαρύ για τους Μυτιλινιούς- όταν ο Ματζουράκης έβγαλε απ' το γήπεδο τον αρχηγό Γιώργο Μανούσο.

Έκφραση αγνής εντοπιότητας το επίμονο δια βοής αίτημα των Λέσβιων φιλάθλων προς τον Μίτσελ (!), να περάσει στο χορτάρι τον γηγενή Πραξιτέλη Βούρο! Ακόμα και αν δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της Καλλονής, στα μεγάφωνα του "Ταρλά" αντήχησε ως το "δικό τους παιδί".

Ξεχώρισε πιο πολύ απ' όλες η στιγμή που ο Ερίκ Αμπιντάλ έκοψε επίσημα το νήμα της λαμπερής και «οδύσσειας» καρίερας του! Ο Γάλλος αμυντικός μπορεί να μεσουράνησε στις πιο διάσημες αρένες του πλανήτη, όμως για πάντα θα θυμάται αυτή τη γωνιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, που τον κατευόδωσε με την ιεροτελεστία που αρμόζει στους μεγάλους! 

Μακάρι οι φίλαθλοι στη Μυτιλήνη να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο με τον ίδιο όμορφο και... εξωγήινο τρόπο, ζώντας για πολλά χρόνια στον «πλανήτη» τους!

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 09:44

Η νίκη της εθνικής επί της Ουγγαρίας (video)

Η εθνική Ελλάδος επικράτησε 2-1 της Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008.