Μάτι που γυαλίζει!

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
20/10/2014 • 08:32
Μάτι που γυαλίζει!
  • shares
«Έχουμε τα σημεία, δεν έχουμε το γκολ», μονολογούσε μάλλον ικανοποιημένος. Είχε την πεποίθηση πως τουλάχιστον το «μισό-μηδέν» θα ερχόταν βάσει της λογικής εικόνας και εξέλιξης του παιχνιδιού. Η Καλλονή το έψαχνε, η Καλλονή έφτανε κοντά, η Καλλονή το άξιζε. Το ποδόσφαιρο γνωρίζει να βγάζει «οφσαιντ», ακόμα και έμπειρους προπονητές, όπως ο Ματζουράκης. Η ομάδα του χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ, για να ξεφύγει απ' το ρυθμό που έδινε η Κέρκυρα στο ματς. Και το ηλεκτροσοκ ήρθε απ' την αποβολή του υπερπολύτιμου Καλτσά.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μυτιλήνης, άλλαξαν ακαριαία ταχύτητα! Νιώθοντας πως ο Καλτσάς έχει αποβληθεί άδικα, έδωσαν το κάτι παραπάνω στις προσωπικές μονομαχίες ακροβατώντας επικίνδυνα και με ρίσκο ανάμεσα στο αθλητικό και το αντιαθλητικό, το λογικό και το παράλογο! Τους δέκα παίκτες της Καλλονής στον αγωνιστικό χώρο, ξαφνικά τους μέτραγες για δώδεκα και η πίεση που άσκησαν έφερε το γκολ του Αντέτζο. Ήταν η αποθέωση του ομαδικού πνεύματος, γιατί όπως ανέφερε και ο Γιώργος Μανούσος στην κάμερα των καναλιών Novasports: «κανείς δεν παίζει για την πάρτη του».

Η Καλλονή συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και κυρίως συνεχίζει να στριμώχνει στο σακούλι πολύτιμους πόντους που ίσως την οδηγήσουν πιο γρήγορα στο μεγάλο στόχο της παραμονής. Για να διατηρήσουν το «μάτι που γυαλίζει» οι ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Ματζουράκης θα πρέπει να σκαρφιστεί έναν πιο αναίμακτο αριθμητικά τρόπο. Το... κόλπο με την αποβολή του Καλτσά, μπορεί να μην ξαναπιάσει!
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11