Καλλονύχτα;

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα της Καλλονής στην Τρίπολη και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λέσβου, όσον αφορά στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
18/01/2016 • 08:57
Οι παίκτες της Καλλονής
  • shares
Η αντεπίθεση της Καλλονής δεν λέει να ξεκινήσει και όπως παραδέχτηκε ο αρχηγός Γιώργος Μανούσος στην κάμερα των καναλιών Novasports, ο συνεχής χαρακτηρισμός των ματς ως "κομβικά" και "τελικοί" κρύβει την παγίδα της γραφικότητας.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σαφώς ανώτερη ομάδα απ´ την Καλλονή, με ακριβείς προσανατολισμούς  και αρτιότερο ρόστερ. Όμως η αντίδραση της ομάδας της Λέσβου στην ισοφάριση των Αρκάδων, καταδεικνύει πόσο έχουν πάρει την κάτω βόλτα οι "σαρδέλες". Ψυχολογία κατώτερου, σημάδια έλλειψης κινήτρου και αποδιοργάνωσης του ομαδικού πνεύματος. Οι τονωτικές ενέσεις τακτικής και ψυχολογίας του νέου προπονητή μοιάζουν να μην αρκούν και όσο δεν έρχεται ένα καλό αποτέλεσμα, η Μυτιλήνη πλησιάζει στη football league.

Παίκτης να κάνει τη διαφορά δεν βρίσκεται στο ρόστερ, ο Μπαργκάν είναι στον πάγ(κ)ο, Μανούσος και Γεωργίου ταλαιπωρημένοι, Μπραούλιο και Κάρλσον δίνουν... φιλικά προετοιμασίας. Ο Ελλακόπουλος κερδίζει με άνεση βραβείο ανοησίας, θέτοντας εαυτόν εκτός της σημαντικότατης αναμέτρησης "ο θάνατος σου, η ζωή μου", απέναντι στον Πανθρακικό. 

Πριν φωνάξει οριστικά "Καλλονύχτα" το σύνολο του Νίκου Καραγεωργίου, οφείλει τουλάχιστον μια αξιοπρεπή παραστάση μπροστά στο κοινό του (και ίσως έρθει η επόμενη).

ΥΓ. Τον σημερινό τίτλο τον πιστώνεται ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και η μεταξύ τυριού και αχλαδιού έμπνευση του
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/03/2019 • 07:26